100% Natural NFS

Köszöntjük oldalunkon!

 

1997 óta tevékenykedünk az egészségfejlesztés területén. 2005 óta biotermékek kereskedelmével is elkezdtünk foglalkozni. Sok ezer emberrel találkoztunk és sok ezer termék átment a kezeink között. Tapasztalatainkból kiindulva az volt a célunk, hogy olyan termékeket találjunk, amit mi magunk is szívesen használunk és jószívvel ajánlunk, amelyek mentesek bárminemű mesterséges anyagtól, és támogathatják egészségünket. Fontos volt számunkra, hogy termékeinkkel hangsúlyozzuk a szuperélelmiszerek, és vele az antioxidánsok fontosságát, így választottuk oldalunk elnevezését is. A mostani termékpalettánk kialakítását több éves kutatómunka előzte meg, sok gyártóval folytatott levelezés, majd sok próba és tesztelés, míg megtaláltuk az általunk állított követelményeknek és elvárásoknak megfelelőket. Külföldön, s nálunk már bizonyítottak ezek a termékek, reméljük, az Ön tetszését is elnyerik majd!

Ha bármilyen kérdése lenne, elérhetőségeinken állunk rendelkezésére!

Ha akcióinkról, és újdonságainkról, híreinkről szeretne értesülni, keressen minket közösségi oldalainkon!

 

Az oldalunkon található Stash teák hivatalos magyarországi forgalmazói vagyunk. Ha Ön viszonteladó, vagy teázójába, vendégeinek szeretné kínálni ezeket a különleges teákat árajánlatunkért keressen minket elérhetőségeink bármelyikén:

E-mail: szupervitaminok@gmail.com

Tel.: (+36)30-733-5965


A Stash teákról

A Stash teákat a Világon már sok országban megismerték és megszerették. A termékcsalád múltja 44 évre tekint vissza. A Stash Tea Company 1972-ben alakult az Amerikai Egyesült Államokban, Portlandban. Jellemzője a teáknak a gondosan válogatott alapanyagok. A teakeverékekben kizárólag természetes anyagokat használnak. Nem használnak bennük mesterséges aromákat, ízfokozókat és színezékeket. Különlegessége még a teacsaládnak, hogy a tradicionális teák mellett kínálatukban olyan teakeverékek is megtalálhatóak, amelyek egyedi ízkombinációikkal a Stasht egyedülállóvá tették a teák piacán.

A Stash teákat azoknak ajánljuk, akik követik az egészséges életmódot és hisznek a gyógy- és fűszernövények, valamint a gyümölcsök természetgyógyászati szempontból fontos erejében, továbbá azoknak, akik valamilyen különlegességre vágynak, de azoknak is ajánljuk akik a megszokott teájukat szeretnék lecserélni a Stash minőségre, vagy ha valamilyen hasznos és szép ajándékot szeretnének szeretteiknek, ismerőseiknek.

Kóstolja meg és tartson velünk! ;)